Șofer beat la volanul unei mașini cu numere false

0

Articol disponibil în: Română

O persoană de 30 ani din Miercurea Ciuc a fost depistată, în timp ce conducea un autoturism ale cărui plăcuţe de înmatriculare erau false.   

La data de 24.09.2015, ora 21.20, un echipaj de poliţie rutieră a oprit, pentru efectuarea unui control, pe DN 12, pe raza comunei Siculeni, autoturismul condus de S.A,de 30 ani, din Miercurea Ciuc, autovehiculul având montate plăcuţe cu numere de înmatriculare străine.  În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că plăcuţele de înmatriculare erau false.  De asemenea, în urma examinării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional.

Totodată, a  fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea  unui vehicul cu numere de înmatriculare false, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre soluţionare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Sursa: IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy