Șoferi, circulați cu prudență! Ninsorile au cuprins mai multe zone înalte din județul Harghita

0

Articol disponibil în: Română

Continuă intervenția utilajelor de deszăpezire în centrul țării.

DRDP Brașov precizează că cel mai afectat de ninsori este județul Harghita, însă  au început să apară  primii fulgi și în județul Covasna. DRDP Brașov se așteptă la condiții de iarna și în zona montana din Sibiu și Brașov.

NINGE ÎN HARGHITA!
De la primele ore ale acestei dimineți ninsorile au cuprins mai multe zone înalte din județul Harghita. Cele mai afectate zone sunt pe DN15, zona Borsec și DN12C, zona Lacul Roșu, informează DRDP Brașov.

DRDP Brașov acționează cu utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante pe toate tronsoanele afectate pentru a asigura condiții confortabile și sigure pentru traficul rutier.

sursa foto: DRDP Brașov

„Vă reamintim că metrologii au emis mai multe avertizări COD GALBEN care vizează ninsori, răcire accentuată a vremii și vânt puternic în zona montană din centrul țării pentru următoarele zile. Vă rugăm să evitați deplasările în aceste zone dacă nu sunteți pregătiți să conduceți în condiții de iarnă.”, mai transmite DRDP Brașov.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy