A spart un magazin cu intenția de a fura, dar s-a îmbătat și nu a mai apucat să plece

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Cel în cauză, un bărbat de 30 de ani, din comuna Lunca de Jos, este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat

La data de 18.02.2016, în jurul orei 08:30, Postul de Poliţie Lunca de Jos a fost sesizat de un localnic despre faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile l-a găsit în magazinul său pe P.P. de 30 de ani.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate a stabilit că, în cursul nopţii de 17/18.02.2016, cel în cauză a forţat un geam şi pătruns în magazin, de unde a sustras 110 lei şi mai multe bunuri, însă a rămas în interior şi a consumat băuturi alcoolice până dimineaţă când, în jurul orei 07:00, a fost găsit de proprietar.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy