Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Strada Revoluției din Decembrie intră în reparații săptămâna viitoare (Miercurea Ciuc)

Primăria municipiului Miercurea Ciuc  informează că săptămâna viitoare încep lucrări de revizii majore pe strada Revoluției din Decembrie. Drumul va fi din nou asfaltat, iar o secțiune a trotuarului va fi reînnoită  ( sunt prevăzute și restricții de circulație periodice de drum). La fel, vor fi asfaltate și străzile Nicolae Bălcescu și Szék.

Asfaltul de pe strada Revoluției din Decembrie este destul de avariat, necesită un nou strat. În urma solicitării Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc, firma de execuție va începe îndepărtarea stratului existent, după care va urma turnarea noului strat. Pe durata reparării sunt prevăzute restricții de circulație periodice de drum, conducătorii auto sunt rugați să evite zona respectivă.

De asemenea, va fi reînnoi și trotuarul pe secțiunea între ANAF și strada Márton Áron, pe partea bibliotecii. Celelalte sectoare ale trotuarului vor fi modernizate în cadrul reabilitării cartierului Octavian Goga, respectiv a reabilitării pieții Gál Sándor.

Marți, 17 august, vor începe reparări de întreținere de vară și în alte două locuri, care însă nu vor necesita restricții de circulație.  Astfel, vor fi din nou asfaltate parcările de pe marginea străzii Nicolae Bălcescu (între strada Eroilor și Piața Cetății)  și se va asfalta strada Szék (între strada Câmpul Mare și podul de lângă Casa Fodor).

  • informații furnizate de Primăria municipiului Miercurea Ciuc

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.