Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Strângere de fonduri pentru secția de Neonatologie a Spitalului din Miercurea Ciuc

Asociația „Unu si Unu” din București a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru achizitionarea a două scaune speciale pentru secția de Neonatologie a Spitalului din Miercurea Ciuc. Aceste scaune vor fi folosite de părinții cu bebeluși prematuri sau bolnavi și spitalizați la naștere.

Donează până sâmbătă, 15 mai 2021, suma de 30 lei în contul de lei Asociației „Unu și Unu” –  RO07INGB0000999904198945 –  deschis la ING Bank, prin homebank sau depunere numerar, cu mențiunea „Miercurea Ciuc”.
De asemenea, poți dona și cu cardul, click AICI

*În cazul în care suma strânsă depășește costul celor doua fotolii de uz medical pentru practicarea Kangaroo Care (plus costurile administrative și cele de transport), banii vor fi utilizați pentru a achiziționa alte produse sau echipamente necesare secției de Neonatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Miercurea Ciuc, în acord cu medicul șef de secție.

**SPECIFICAȚII TEHNICE: Fotoliile sunt produse în Germania de firma Greiner și sunt special concepute pentru uz spitalizesc. Spătarul și partea de susținere a picioarelor sunt rabatabile, oferind posibilitatea fixării în orice poziție intermediară între cea de stat pe scaun și întins pe orizontală. Cadrul fotolilui este din lemn, sistemul de rabatare este metalic, iar învelișul exterior este din piele ecologică ușor de curățat și sterilizat. Fotoliul este prevăzut cu rotile pentru o mutare ușoară, cântărind în total 30 kg și susține un pacient de până la 125 kg. Dimensiunile în poziția standard sunt: înălțime 119 cm, lățime 63 cm, lungime 81 cm; deschidere maximă în poziția lungit 170cm.

*****

Asociația „Unu şi Unu” a fost înfiinţată în luna august 2013 din experienţa personală a Corinei Croitoru, părinte de copii gemeni şi prematuri.

„Unu și unu” este metafora ce reprezintă acei copii speciali, extraordinari care au demonstrat tuturor că, deși născuți înainte de termen sau îndelung spitalizați, pot învinge limitările medicale, luptându-se pentru viața lor. Este vorba despre acei copii aleși “unu și unu” de la care cu toții avem de învățat – părinți și medici deopotrivă. Acele suflețele minunate născute sub o stea norocoasă care au demonstrat că minunile există, în ciuda unor pronosticuri medicale nefavorabile! Acei luptători desăvârșiți!

Misiunea „Unu și Unu” este de a îmbunătaţi sănătatea bebeluşilor din România prin proiecte de prevenţie, informare şi educare a societăţii civile privind naşterea înainte de termen, implementarea principiilor Family Centred Care în terapiile intensive neonatale și alinierea Standardelor naționale la nivelul Standardelor Europene de îngrijire elaborate de EFCNI, precum și oferirea de suport bebeluşilor îndelung spitalizaţi la naștere și familiilor lor în procesul de recuperare medicală ulterioară, până la vârsta de 18 ani.

Viziunea Asociației „Unu și Unu ” este să devină vocea prematurilor și a bebelușilor îndelung spitalizați la naștere (internați> 1 săptămână) din România.

Detalii despre campania de strângere de fonduri a Asociației „Unu și Unu” găsiți și pe Facebook:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.