Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Strategia de dezvoltare locală a Orașului Bălan

Având în vedere faptul că o bună administrare a unei localități începe de la înțelegerea problemelor cu care se confruntă locuitorii, precum și faptul că este important să se reactualizeze “Strategia de dezvoltare locală a Orașului Bălan”, primăria anunță că va demara o serie de activități cu scopul de a vă consulta cu privire la problemele, prioritățile și în general felul în care vedeți posibilitățile de dezvoltare ale orașului Bălan.

În acest sens, în perioada următoare, vor fi organizate întruniri cu persoane din diferite grupuri de interese comune.

Spre exemplu, ne vom întâlni cu reprezentanți ai minorităților etnice, grupurilor vulnerabile (pensionari, asistați social, persoane cu dizabilități), ai mediului civic (reprezentanți ai ONG-urilor), ai mediului de afaceri din oraș, ai instituțiilor de învățământ, dar și cu reprezentanți ai altor grupuri de persoane care împărtășesc un interes comun (spre exemplu, practicanții sportului, tinerii din oraș, etc.), potrivit administrației publice locale.

Întrunirile vor fi organizate ca focus grupuri și vor fi structurate astfel încât să producă idei care să fie ulterior transpuse în strategia de dezvoltare locală și mai apoi transformate în proiecte concrete.

La întruniri se va participa pe bază de invitație nominală, primită în cutia poștală.

De asemenea, Primăria Bălan roagă pe toți cetățenii care au posibilitatea și doresc, să completați un chestionar cu privire la subiectul dezvoltării locale și al activității administrației publice, prin accesarea următorului link:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSftbY1wjnLFPpNE6X…/viewform
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.