Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

STS lansează Concursul național de desene ”Ce înseamnă pentru mine 112?”

Ca urmare a solicitării Serviciului de Telecomunicații Speciale, Ministerul Educației Naționale lansează Concursul național de desene ”Ce înseamnă pentru mine 112?”.

Concursul se adresează copiilor din clasele pregătitoare și clasele I-IV și are ca scop ilustrarea prin desen a modului în care copiii percep și înțeleg activitatea Serviciului de Urgență 112.

Dragi copii,

Noi am lansat un concurs și vă invităm să ne trimiteți desenele voastre, cu ajutorul doamnelor învățătoare, pe adresa instituției noastre – Splaiul Independenței nr. 323A, Sector 6, București – până pe data de 24 mai. Vrem să vedem cum vă imaginați voi activitatea Serviciului de Urgență 112. 
Cele mai bune desene vor fi premiate pe 30 mai, în apropierea Zilei Internaționale a Copilului. 
Vă dorim mult succes!

Fiecare elev va realiza un desen, pornind de la titlu concursului, pe o coală A4 sau A3. Lucrările pot fi în creion negru, creioane colorate sau acuarelă. Nu sunt accceptate colaje.

Perioada de desfășurare a concursului este între 10 – 23 mai 2019. Toate desenele realizate de copii vor fi transmise prin poștă/curier, cel târziu până la data de 21 mai 2019, la adresa Serviciului de Telecomunicații Speciale, Strada Splaiul Independenței nr. 323A, sector 6, București, cod poștal 060044. Pe plic va fi precizat ”În atenția doamnei Iohanna Purdea, Concursul național ”Ce înseamnă pentru mine 112?”.

Cele mai reprezentative lucrări vor fi premiate în data de 31 mai 2019, urmând ca elevii care le-au realizat să fie invitați la centru sediul centrelor unice pentru apeluri de urgență.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *