Sunt în curs de finalizare lucrările la podurile din zona Poiana Fagului

0

Articol disponibil în: Magyar Română

23154921_1560321760689395_2522233547825553726_o

Sunt în curs de finalizare lucrările la podurile din zona Poiana Fagului – În cel mai scurt timp trebuie finalizate planurile de reabilitarea a drumului către Poiana Fagului

Lucrările de construire a podurilor de la Poiana Fagului se derulează într-un ritm bun, având în vedere faptul că datorită inundațiilor de anul trecut s-au deteriorat, fiind nevoie de înlocuirea acestora. Informații suplimentare în acest sens puteți obține accesând link-ul următor:
http://investitii.judetulharghita.ro/node/135?language=hu

În zilele care urmează se va aplica un strat de asfalt peste podurile în cauza și urmează reluarea circulației autovehiculelor. După îndepărtarea trecerilor temporare, se vor construi și zidurile de susținere din jurul podurilor.

Înaintea vizitei la fața locului s-a discutat despre reabilitarea drumului județean 127A (http://investitii.judetulharghita.ro/node/1385). Au fost prezenți la discuții Csaba Borboly, președintele Consiliului Județean Harghita, consilierii județeni Csillag Péter și Dajka Tünde, reprezentantul direcției de drumuri din cadrul consiliului județean, Gergely Károly primarul localității Lunca de Jos, Tankó Péter viceprimarul localității și consilieri locali. Conform contractului, proiectantul trebuie să finalizeze lucrările de proiectare pentru reabilitarea a 18 kilometri, până în luna martie a anului viitor. Părțile au solicitat proiectantului finalizarea cât mai curând a proiectului, astfel ca să poată fi demarate lucrările de reabilitare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy