Suspecții agresiunii care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Miercurea Ciuc, identificați de polițiști

0

Articol disponibil în: Română

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Miercurea Ciuc, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei din noaptea de 15 spre 16 aprilie 2023. Este vorba despre doi bărbați, unul în vârstă de 24 de ani, din Tușnad și celălalt în vârstă de 39 de ani, din Mădăraș.

„Din investigațiile efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în jurul orei 02.30, bărbatul de 39 de ani se afla într-o stare vădită de ebrietate și ar fi fost agresat de două persoane în parcul central din municipiul Miercurea Ciuc. Ulterior, împreună cu prietenul său, de 24 de ani, s-a deplasat în parc, unde au văzut un grup de tineri. Grupul a observat intențiile agresive ale celor doi bărbați, fapt pentru care au fugit spre biserica din proximitate, însă, în fața acesteia, un tânăr de 18 ani, din Miercurea Ciuc a fost ajuns de cei doi, care i-au aplicat mai multe lovituri.
Ulterior, tânărul a primit îngrijiri medicale, din fericire nefiind necesară internarea sa. Cei doi bărbați au declarat că ar fi confundat tânărul respectiv cu altă persoană. De asemenea, persoana vătămată a declarat că dorește să se împace cu cei doi, fapt pentru care și-a retras plângerea depusă.
În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.”, a transmis IPJ Harghita.
Conform articolului 371 din Codul Penal, fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy