Tânăr de 18 ani, cu 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, a tamponat trei mașini

0

Articol disponibil în: Magyar Română

O persoană de 18 ani din Miercurea Ciuc a acroșat, în timp ce conducea un autoturism, 3 autovehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceasta avea o concentrație de 0.91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

accidentnoapteÎn data de 20.10.2017, ora 01.42, P.G.V., de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiul Miercurea Ciuc, nu a păstrat distanța regulamentară față de autovehiculul din fața sa, condus de M.L.S., și a intrat în coliziune față-spate cu acesta. După impact, P.G.V.  a virat la dreapta și a acroșat alte două autovehicule parcate la margimea drumului. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constat că P.G.V. avea o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea – Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy