Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Tânăr din municipiul Topliţa, bănuit de comiterea mai multor furturi din autovehicule

Poliţiştii au identificat un bărbat de 23 de ani, din municipiul Topliţa, bănuit de comiterea mai multor furturi din autovehicule.

Ieri, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, poliţiştii au identificat un localnic de 23 de ani, din municipiul Topliţa, bănuit de săvârşirea mai multor furturi din autovehicule.

Până la acest moment, prin verificarea a două sesizări referitoare la tot atâtea furturi din autovehicule, poliţiştii au obţinut date şi indicii cu privire la faptul că, în noaptea de 26/27.10.2019, cel în cauză ar fi sustras mai multe bunuri din autoturismele a doi concetăţeni, cauzându-le acestora o pagubă totală de circa 350 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parţial, iar cercetările sunt continuate în vederea recuperării integrale, precum şi pentru stabilirea şi documentarea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *