Tânăr reținut de polițiștii din Odorheiu Secuiesc. A furat „doar” 15 acumulatoare auto…

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 27 iunie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc – Biroul de Investigații Criminale, în urma unor activități de cercetare și investigare desfășurate cu operativitate și profesionalism, au identificat un tânăr de 20 de ani, din localitatea Ocland, despre care există bănuiala rezonabilă că la data de 26 iunie 2023, ar fi sustras 15 acumulatoare auto din curtea unui imobil.

„Bunurile sustrase au fost identificate de polițiști la sediul unui operator economic din Odorheiu Secuiesc  și au fost restituite persoanei vătămate. Față de bărbatul de 20 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind depus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.”, a precizat IPJ Harghita.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonare procurorului, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy