Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tânără înjunghiată în centrul municipiului Miercurea Ciuc, în faţa Palatului Administrativ

O tânără a fost înjunghiată vineri, 4 noiembrie, în centrul municipiului Miercurea Ciuc, în faţa Palatului Administrativ, aceasta ajungând la spital în stare critică.

Şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat, pentru AGERPRES, că femeia a fost atacată cu un cuţit şi a fost înjunghiată, având patru plăgi penetrante în hemitoracele stâng.

Aceasta a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, iar medicul de chirurgie toracică a intervenit deja pentru salvarea vieţii acesteia.

O femeie de 22 ani a fost atacată cu un cuţit şi a fost înjunghiată, are patru plăgi înjunghiate penetrate în hemitoracele stâng. Starea femeii este gravă. Prima oară când a venit solicitarea, numai o ambulanţă cu asistent am putut să trimitem la faţa locului, pentru că ambulanţele cu medici erau la alte solicitări, dar după ce s-a eliberat prima ambulanţă cu medic şi medicul s-a grăbit la faţa locului. Au găsit o femeie de 22 ani în stare critică, a fost transportată de urgenţă, în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe starea ei s-a agravat, dar a fost predată în viaţă. (…) Deja medicul chirurg toracic a şi intervenit pentru că viaţa pacientei era aşa de critică încât în câteva minute putea muri, pentru că hemitoracele stâng era plin cu sânge. Acum este la spital pentru investigaţii şi tratamente de specialitate şi intervenţii chirugicale„, a declarat dr. Peter Szilard

Cazul a fost preluat de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita. Deocamdată, au loc audieri în acest caz şi încă nu pot fi oferite amănunte.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.