Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Târgul de toamnă al produselor tradiționale locale și Festivalul mierii

Târgul de toamnă al produselor tradiționale locale și Festivalul mierii, se va desfășura în perioada 12-13 octombrie în cadrul celei de a IX-a ediții a ”Zilelor Ținutului Secuiesc”, fiind organizat de Asociația Apicultorilor din România, filiala Harghita și Cavalerii Mierii din zona Ciuc.

Cei care vor vizita târgul care se va desfășura pe platoul din centrul orașului Miercurea Ciuc, vor putea gusta și achiziționa produse locale, respectiv se pot familiariza cu mișcarea Produs Secuiesc. Evenimentul este sprijinit Consiliul Județean Harghita, Agenția de Dezvoltare Economică Harghita, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Dezvoltare Rurală a Consiliului Județean Harghita, respectiv Primăria municipiului Miercurea Ciuc.

Târgul va fi o bună ocazie pentru cei interesați de a cumpăra produse locale și de calitate, respectiv miere și produse apicole. Producătorii ne promit că vor oferi o gamă largă de produse locale tradiționale, cum ar fi: preparate din carne (șuncă de casă, cârnați, slănină, mezeluri), produse lactate (din lapte de vacă, oaie, capră și bivoliță), miere (polifloră, tei, salcâm), produse de panificație, prăjituri de casă, ouă, gem, sirop, suc, legume și diverse produse artizanale.

Programul târgului de toamnă

Vineri, 12 octombrie
9.00-18.00 Târgul de toamnă al produselor tradiționale și apicole
10:00 Deschiderea expoziției de toamnă cu vânzare
11:00 Întâmpinarea Cavalerilor mierii, cuvânt de deschidere
11:30 Prezentare produse și preparate din miere
13:00 Activități meșteșugărești
15:00 Spectacol al elevilor din Școala Populară de Artă
și Meserii a Județului Harghita

Sâmbătă, 13 octombrie
9.00-18.00 Târgul de toamnă al produselor tradiționale și apicole
09:45 Parada Cavalerilor mierii
12:00 Activități meșteșugărești
12:45 Spectacolul Grupului de dans popular Kosz Szilveszter
13:30 Spectacolul copiilor din Grădinița Méhecske
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.