Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Telefoane furate din Căminul Cultural Lunca de Jos

Polițiștii au depistat o persoană, de 20 ani, din Ghimeș – Făget, județul Bacău, cu privire la care au stabilit faptul că în noaptea de 24/25.07.2018 a sustras trei telefoane mobile dintr-o încăpere a Căminului Cultural din Lunca de Jos .

În data de 25.07.2018, polițiștii de la Postul de Poliție Lunca de Jos au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 24/25.07.2018 persoane necunoscute au pătruns într-o încăpere din incinta Căminului Cultural din localitatea susmenționată de unde au sustras trei telefoane mobile, valoarea prejudiciului fiind de 2800 lei. În baza sesizării a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, în data de 03.09.2018, polițiștii l-au depistat și prins pe autorul faptei, acesta fiind G.P., de 20 ani, din Ghimeș- Făget, sat Tărhăuși, județul Bacău. Totodată, a fost recuperat unul din telefoanele sustrase.

În prezent, G.P. este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând ca după finalizarea cercetărilor, dosarul de cercetare penală să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.