Telefon mobil furat dintr-un coș de cumpărături

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliţiştii au recuperat un telefon mobil sustras în urmă cu 2 zile dintr-un magazin de pe raza oraşului Cristuru Secuiesc

La data de 24.10.2018, ca urmare a unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu un deosebit profesionalism la nivelul Compartimentului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Oraşului Cristuru Secuiesc, a fost identificat M.Z. de 29 de ani, din localitate, bănuit de sustragerea unui telefon mobil.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti până la acest moment în anchetă rezultă că, la data de 22.10.2018, în jurul orei 19:00, cel în cauză a profitat de faptul că un concetăţean şi-a lăsat telefonul mobil în coşul de cumpărături dintr-un magazin, împrejurare în care l-a sustras şi a părăsit incinta unităţii economice în cauză.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti şi restituit părţii vătămate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy