Ținutul Secuiesc la Romexpo

0

Articol disponibil în: Română

Ținutul Secuiesc reprezentat la Romexpo Majoritatea celor care au vizitat standul Ținutului Secuiesc la târgul de turism care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii, la Romexpo din București, s-au arătat interesați de: ofertele turistice pentru sărbătorile de iarnă, posibilitățile de cazare la castelele și conacele din Ținutul Secuiesc, ofertele de tratament, precum și posibilitățile de schi.

La acest târg internațional de turism, specialiștii din cadrul organizațiilor turistice: Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna, Secția Pensiuni din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Județului Covasna, precum și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita, Biroul de informare turistica Csik-Info, Biroul Tourinfo din Odorheiu-Secuiesc, Centrul de Informare Turistică Ciumani, Asociația Turistica Sovidek-Hegyalja și Centrul de Wellness Praid au promovat împreună ofertele turistice din regiune.

Experiențele acumulate în cadrul târgului de turism care a avut o ediție și în primăvara acestui an, arată că turiștii români preferă să petreacă Paștele departe de casele lor și la fel se întâmplă și în cazul Crăciunului sau al Revelionului. În perioada 12-16 noiembrie, majoritatea vizitatorilor standului au fost interesați de aceste oferte și pachete turistice, posibilitățile de practicare a sporturilor de iarnă, în special oportunitățile de schi, respectiv s-au interesat de tradiția sacrificării porcului.

La ediția de toamnă a târgului de turism au fost prezenți peste 230 de expozanți.

Operatorii specializați în călătorii interne au contactat reprezentanții Ținutului Secuiesc în vederea stabilirii unei cooperări în domeniu și promovarea reciprocă a ofertelor turistice. În viitorul apropiat, se vor depune eforturi pentru includerea mai multor programe turistice din Ținutul Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy