Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Toplița: Tabăra de SNOWBOARD pentru copii

Echipa Școlii de Iarnă Bulgarașu’ vă așteaptă cu drag la Toplița!
Tabara de Snowboard 4 – 8 februarie 2019

Prima sesiune de cursuri se va desfășura în perioada 4-8 februarie, zilnic, între orele 10:00-15:00, cu pauză de o oră, în intervalul 12:00-13:00. Pe durata pauzei, copiii pot să rămână cu instructorul, sau pot fi preluați de părinti.
Copiii vor fi aduși la pârtie la ora 09:45 în fiecare dimineată, în punctul de întâlnire stabilit, de unde vor fi preluați de instructori.
În cazul în care vă doriți să aflați informații despre aptitudinile/performanțele copilului, sau să ne aduceți la cunoștință informații despre acesta, vă rugăm să ajungeți cu 15 minute înainte de începerea cursurilor, astfel încât să nu afectăm întreaga grupă cu eventuale întârzieri.

Cost cursuri:

– Grupă 8-10 persoane– 600 lei*

* Prețurile nu includ urcările cu teleschiul** și masa de prânz***. Numărul minim de persoane pentru a forma grupa este 8.
** În prima zi, părinții vor asigura o cartelă cu un minim de 22 de urcări – cost 35 lei. În funcție de acces, nivel și performanță, instructorul o să vă informeze dacă este nevoie să suplimentați numărul de urcări.
*** Masa de prânz poate fi asigurată la pachet, sau părinții își pot prelua copiii la pauză pentru masă.

Sfaturi practice:
Nu uitați să vă asigurați că înainte să fie preluat de instructor, copilul are asupra sa următoarele:
– îmbrăcăminte adecvată;
– cremă de protecție solară;
– mănuși impermeabile (în cazul în care ninge, ar fi bine să aibă asupra sa o a doua pereche);
– ochelari de schi;
– cască de protecție – obligatorie pentru toți copiii (o puteți închiria de la baza pârtiei).

Notă* Părinții care doresc să-și vadă copilul în timpul cursului, o vor face de la distantă pentru a nu distrage atenția copilului de la instructor.
Încercați să țineți cont de faptul că fiecare copil învață în ritmul propriu, că programul îl solicită fizic, iar condițiile meteo sunt un factor important.
Nu uitați să vă încurajați și să vă susțineți copilul indiferent de rezultatele și progresele înregistrate în timpul cursului.

Rezervari si detalii: 0752 016384
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.