Toplițean bănuit de furtul a 9.700 de lei dintr-un bar

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliţiştii harghiteni au identificat un topliţean de 36 de ani, bănuit de sustragerea a 9.700 de lei, dintr-un bar din comuna Gălăuţaş.

Joi, agenții Poliţiei Municipiului Topliţa şi Postului de Poliţie Gălăuţaş, au identificat pe R.A. de 36 de ani, din municipiul Topliţa, bănuit de un furt comis în seara precedentă, cu un prejudiciu de 9.700 de lei.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, la data de 04.07.2018, în jurul orei 19:00, cel în cauză a pătruns într-un bar de pe raza comunei Gălăuţaş, în timp ce vânzătoarea era ieșită pe terasă, iar dintr-un sertar a sustras 9.700 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate, cercetările fiind extinse și în celelalte cauze penale aflate în lucru cu autor necunoscut, având acelaşi mod de operare.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy