Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Toplițean prins fără permis și cu numere false la mașină

Miercuri, 24 noiembrie 2021, în jurul orei 20:40, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Topliţa, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea, pe Stejarului din localitate, o autoutilitară cu numere de înmatriculare provizorii.

„Având în vedere că bărbatul nu a putut prezenta pentru control un permis de conducere, poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date şi au constatat că acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, tot în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că plăcuțelor cu numărul de circulație provizoriu au fost atribuite unui alt autoturism, iar autoutilitara respectivă nu figurează ca fiind înmatriculată.”, a transmis IPJ Harghita.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *