Trafic de droguri în Harghita. Șase persoane au fost aduse la DIICOT

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Miercuri dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Harghita, au efectuat  șapte percheziții domiciliare într-o cauză vizând săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

 

Din cercetări a reieșit că mai multe persoane ar fi deținut, în vederea comercializării, în imobilele unde locuiesc, droguri de risc (cannabis), respectiv droguri de mare risc.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Harghita, au fost conduse, în vederea audierii, șase persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Harghita – Serviciul pentru Acțiuni Speciale, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy