Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Trafic de droguri în Harghita. Șase persoane au fost aduse la DIICOT

Miercuri dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Harghita, au efectuat  șapte percheziții domiciliare într-o cauză vizând săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

 

Din cercetări a reieșit că mai multe persoane ar fi deținut, în vederea comercializării, în imobilele unde locuiesc, droguri de risc (cannabis), respectiv droguri de mare risc.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Harghita, au fost conduse, în vederea audierii, șase persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Harghita – Serviciul pentru Acțiuni Speciale, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.