Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Tragedie într-un liceu din Miercurea Ciuc. Un elev de 17 s-a sinucis

Un tânăr de 17 ani, elev în clasa a XII-a și-a curmat viața cu un cuțit în incinta unui liceu din Miercurea Ciuc.

IPJ Harghita a fost sesizat despre o tentativă de suicid, comisă în incinta unui liceu din Miercurea Ciuc. La fața locului s-a constatat că victima, un tânăr de 17, elev în clasa a XII-a, care locuia în internat, a decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal – declară purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

Potrivit IPJ tânărul s-a înțepat cu un cuțit, la nivelul inimii.

Când a ajuns acolo, ambulanţa cu medic a constatat că e adevărat că e vorba de o sinucidere, era o plagă înţepată, hemitorace stâng, la nivelul inimii. În sala de meditaţii, era căzut pe spate. Rigiditatea cadaverică era instalată, înseamnă că de câteva ore s-a produs tragedia. Medicul nu a putut decât să constate decesul, a declarat şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.
2 comentarii la “Tragedie într-un liceu din Miercurea Ciuc. Un elev de 17 s-a sinucis

 1. Ianoși Ștefan

  Nici părintele episcop când ține liturghia nu are de citit un„POMELNIC” așa de lung. Am crezut că domnii redactori vor să aducă mai aproape 1 aprilie.
  Frasu ! M-am convins că sondajul este o treabă serioasă dar… ei bine, dar lipsește precizarea partidului sau împrejurării care l-a propulsat pe această lipsă . Apropo, n-ar fi bine să avem 27 de președinți, cum este Guvernul?
  Mai propun ca pentru alegerea președintelui, ca uns al lui Dumnezeu, să fie numit un colacviu format din puzderia de patriarhi, mitropoliți și episcopi care să stabilească care dintre candidați și-a plătit „corespunzîtor” jobul.
  Stimați redactori, la această gogomanie electorală nu pot să „fac haz de necaz” ca tot românul chiar dacă prin naștere sunt secui.

  Raspunde
 2. Mihaela

  Doamne fereste!! la doar 17 ani…. este vina lui? NU E VINA LUI! e vina parintilor care nu au grija de copii….. Am un baietel de doar 6 ani si tot ce fac acum este pentru el, sa aibe un viitor cat mai bun.. ii cumpar de acum jocuri educationale si va sfatuiesc pe toti parintii sa faceti la fel! Ajutati-i sa se dezvolte pentru viitor, au nevoie de asta… (am gasit site-ul asta minunat pentru astfel de jucarii si jocuri https://artofplay.ro/ , poate ajuta pe cineva )

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *