Transilvania Music Production PREZINTĂ! LexX – ÎN UMBRA MĂȘTII (ALBUM)

0

Articol disponibil în: Română

Transilvania Music Production prezentă albumul de debut semnat LexX, intitulat „ÎN UMBRA MĂȘTII”. Materialul conține 10 piese alături de un videoclip pentru melodia „Obiceiuri” în colaborare cu Evelin și este disponibil spre audiție gratuit pe canalul de YouTube Transilvania Music Production. Întregul album va fi disponibil și pe restul platformelor de streaming, iar în format fizic vor exista doar 10 bucăți pe care artistul le va oferi publicului în câteva concursuri.
Întregul material a fost înregistrat și mixat în studioul Obi Records sub atenta supraveghere a celor de la Transilvania Music, iar masterizarea a fost făcută de către inginer Szocs Levente în studioul propriu. Pe partea grafică s-a ocupat –  ca de obicei – Daniel Făgădău, iar videoclipul a fost realizat de echipa Transilvania Video Production.
Umbra măștii cuprinde povestea ultimilor mei ani din viață, cu bune și cu rele transpusă în zece capitole, în colaborare cu câteva persoane minunate, cărora le mulțumesc pe această cale pentru tot efortul depus și ajutorul oferit, dar și celor care ne-au susținut pe bpm indirect sau la nevoie, frățiori, vă mulțumesc înzecit! Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc alor mei pentru că mi-au ținut moralul în picioare, când acesta era pe punctul să cadă. Mă bucur că am avut oportunitatea oferită de viață, să transmit prin muncă și consecvență ceea ce azi pot numi, în sfârșit un rezumat al vieții mele sub coperta unui album. Ca să aduc acest vis în realitate s-a întâmplat cu și datorită Transilvania Music Production. În cele ce urmează vă doresc audiție plăcută!  – a declarat LexX.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy