Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Transporturi ilicite de material lemnos, efectuate cu două autoutilitare, interceptate de poliţiştii harghiteni

La data de 09 martie 2021, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, desfăşurată pe raza comunei Ditrău, poliţiştii harghiteni au depistat un localnic de 42 de ani, în timp ce conducea pe D.N.E. 578 o autoutilitară încărcată cu lemn de foc de esenţă răşinoase, fără a deține aviz de însoțire.

În aceeaşi zi în satul Firtănuş, ca rezultat al unei acţiuni similare, poliţiştii au interceptat încă o autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani, din comuna Feliceni, care transporta lemn de foc specia fag, tot fără documente legale de provenienţă şi transport.

„Cei în cauză, de la care poliţiştii au ridicat în vederea confiscării aproximativ 10 mc de material lemnos, au fost sancţionaţi contravenţional, conform prevederilor Legii 171/2010, cu amendă în cuantum total de 4.000 de lei.”, transmite IPJ Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.