Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Traseul memorial Wild Ferenc pe Suhardul Mic – Lacu Roşu, amenajat de cățărătorii din Gheorgheni

În zona Cheile Bicazului – peretele Suhardului (pe  Suhardul Mic – Lacu Roşu) a fost recent inaugurat un traseu de via ferrata realizat în memoria lui Wild Ferenc – cățărător român cunoscut la vremea sa și autorul singurului topo al Cheilor Bicazului.
Traseul a fost amenajat de către cățărătorii locali din Gheorgheni.

Date tehnice: Lungimea Traseului 200 m
Dificultate:C/D, timp de parcurgere aprox.50 min.
Echipament de protecţie este obligatoriu.
De preferat parcurgerea cu ghid.
2 comentarii la “Traseul memorial Wild Ferenc pe Suhardul Mic – Lacu Roşu, amenajat de cățărătorii din Gheorgheni

  1. vali

    Am fost in Dolomiti, dar nu recunosteam traseul. Ciudat ! Am „sapat ” si am ajuns la articolul d-voastra. Felicitari pentru d-voastra si pentru realizatorii traseului. Vrem sa ajungem si noi aici !

    Raspunde
  2. Sanda Nicolae

    Un traseu exceptional de frumos in memoria unui alpinist roman de exceptie. L-am parcurs cu placere de cateva ori, este deosebit de bine realizat si este accesibil celor cu o conditie fizica buna, impreuna cu echipamentul adecvat. Pentru incepatori este recomandat un ghid experimentat din zona, unul din acei oameni frumosi, pentru un peisaj pe masura. Am gasit un numar de contact al clubului de alpinism din zona la magazinul din centru statiunii Lacu Rosu.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.