Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Trecători Miercurea Ciuc-Budapesta” – dialog muzical

„Trecători Miercurea Ciuc-Budapesta” – dialog muzical

Novák Péter, Sinha Róbert

Miercurea Ciuc, cinematograful Csíki Mozi, 14 ianuarie 2022, ora 19:00

Vineri, 14 ianuarie, ora 19.00, la Cinematograful din Miercurea Ciuc un program muzical susținut de artistul Novák Péter și cunoscutul chitarist, artistul Sinha Róbert.

Moderatorul și partenerul dialogului muzical este Dr. Prohászka Rád Boróka.

Dr. Prohászka Rád Boróka, docent al Facultății de Științe Socio-Umane Sapienția din Miercurea Ciuc, om de științe literare a lansat în anul trecut cartea „În fiecare poezie dăinuie un cântec”, cartea se bazează pe interviuri, printre intervievați găsim pe Novák Péter și Sinha Róbert.

Novák Péter, este un artist desăvârșit, un personaj emblematic al vieții culturale maghiare. Solist, interpret, actor, dansator, compozitor, regizor, producător media, un veritabil showman, autointitulat „muncitor de cultura”.

Sinha Róbert a urmat studiile de chitară clasică la Conservatorul Regal de la Haga. De-a lungul timpului a susținut spectacole în locuri cu totul speciale, precum: Palatul Culturii din Budapesta, Parlamentul Ungariei, Muzeul Național al Ungariei, dar și în lumea largă, unde amintim: New York, Washinghton, Paris, Amsterdam, Delhi, Bruxelles, Madrid, Haga, Miami, Phoenix, Bordeaux, Leiden, Zaragoza și Helsinki.

În această perioadă conduce un workshop dedicat artiștilor și interpreților tineri la Miercurea Ciuc, invitat de Școala Populară de Arte Vámszer Géza, susținut de Programul Național de Talente din Ungaria. Invitații workshopului sunt Novák Péter și Dr. Prohászka Rád Boróka.

Bilete: 20 lei bilet întreg, 10 lei bilet cu reducere pentru studenți și pensionari.

Bilete disponibile: www.bilete.ro și la casa de bilete a Cinematografului Csíki Mozi.

 Organizatori: Centrul Cultural Județean Harghita, Consiliul Județean Harghita, Oamenii.Inspiră

 Parteneri: Şcoala Populară de Artă şi Meserii Vámszer Géza, Programul Național de Talente din Ungaria, ADI Pro Cultura Siculi
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.