Trecere în rezervă la ISU „Oltul” Harghita

0

Articol disponibil în: Română

 

Colonel Luca Adrian, împuternicit în funcția de inspector şef al ISU „Oltul” Harghita a ieşit la pensie începând cu data de 1 februarie 2023 şi a fost înlocuit la comanda unităţii de prim-adjunctul inspectorului șef, colonel Dudu Ovidiu.

 

         sursa foto: ISU Harghita/Facebook

  Începutul lunii februarie reprezintă finalul carierei militare pentru (î) inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita, colonel Luca Adrian.

             După 24 de ani și 6 luni de activitate, în care și-a pus experiența, priceperea și devotamentul în sprijinul semenilor, colonelul Luca Adrian a predat comanda instituției, trecând în rezervă, cu drept de pensionare. Comanda ISU Harghita a fost preluată de prim-adjunctul inspectorului șef, domnul colonel Dudu Ovidiu.

             Militar de carieră, colonelul Luca Adrian, a ales să îmbrace haina militară, concentrându-și eforturile pentru a deveni ofițer. Permanenta preocupare pentru însușirea cunoștințelor și pregătirea temeinică l-au ajutat să-și împlinească acest vis în anul 1998, fiind absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București. Cariera militară în Arma Pompieri a prins contur în același an, când a fost numit comandant al Stației de Pompieri Odorheiu Secuiesc, ulterior îndeplinind atribuțiile mai multor funcții de comandă în Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Oltul” Harghita, iar din anul 2007 a fost Șeful Biroului/Serviciului Resurse Umane, funcție ocupată până anul trecut.

             „A fost o mare onoare pentru mine să fac parte şi o vreme să conduc această instituţie foarte apreciată de cetăţenii judeţului nostru şi cu un bun renume la nivel naţional. Îmi închei activitatea cu sentimentul datoriei împlinite şi cu credinţa că am slujit această nobilă şi specială armă cu onoare, credinţă şi devotare”.

             La trecerea într-o nouă etapă a vieții, pensionarea, întregul colectiv al ISU Harghita i-a transmis recunoștința și respectul pentru deosebita implicare și profesionalismul manifestat, urându-i să aibă parte de sănătate, liniște sufletească și puterea de a oferi mereu dragostea, aprecierea și ajutorul, familiei și celor dragi.

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy