Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Trei dintr-o lovitură: accidentat, fără permis și cu ATV-ul neînmatriculat

La data de 26 aprilie 2021, în jurul orei 17:30, un tânăr de 23 de ani, din judeţul Covasna, în timp ce conducea un autovehicul de tip ATV pe D.J. 123/F, pe raza comunei Ciceu dinspre satul Ciaracio, la un moment dat a pierdut controlul şi a căzut pe partea carosabilă.

„În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, însă, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, pentru autovehiculul implicat nu au fost prezentate documente legale, iar acesta nu avea aplicat nici număr de înmatriculare sau de înregistrare.”, transmite IPJ Harghita.

Pe numele celui în cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi vătămare corporală din culpă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.