Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tronsonul de drum dintre Lăzărești și Lacul Sfânta Ana, DJ 113B, în reabilitare

  • 𝐿𝑜𝑐𝑢𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑙𝑒-𝑎𝑢 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑝𝑟𝑒𝑧𝑒𝑛𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑝𝑙𝑎𝑛𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑟𝑒𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑟𝑒

Planurile de reabilitare ale tronsonului de aproape 11 kilometri de drum dintre Lăzărești și Lacul Sfânta Ana, DJ 113B, au fost prezentate în cadrul unui forum public ce a avut loc miercuri, 1 februarie.

Csaba Borboly, președintele Consiliului Județean Harghita, a declarat că investițiile și dezvoltările se pot realiza dacă sunt luate în considerare și părerile cetățenilor. Prin sprijinul acestora, dar și al parlamentarilor, atragerea de surse de finanțare, această investiție va putea fi realizată.

Tronsonul de drum ar urma un traseu nou, pornind de la intrarea în satul Lăzărești până la intersecția cu drumul județean 113A, valoarea investiției ar fi de peste 100 de milioane de lei.

Se intenționează să se reabiliteze tronsonul pe trei secțiuni, parte carosabila de 6 m, cu două benzi de circulație de 3 m fiecare, rigole de acostament pe ambele părți ale drumurilor laterale pentru drumurile din intravilan. Drumurile laterale se vor amenaja pe o lungime de 15 m cu aceeași structură ca și a drumului principal.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.