Turul de o lună prin județul Harghita a echipei „Zig Zag prin România” , a luat sfârșit

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Echipa Zig Zag prin România călătoreste 5 ani prin toată țara cu scopul de a surprinde unicitatea locurilor și poveștile de viață ale românilor autentici pentru a crea cea mai frumoasă carte de vizită a României.
În ultimii 3 ani au vizitat 23 județe, au descoperit peste 1500 de obiective turistice și au scris peste 500 de povești despre oameni si locuri. În tot acest timp au ajutat peste 500 de parteneri să se pozitioneze și să-si stabilească o strategie de promovare online potrivită.
În data de 18 ianuarie, Zig Zag prin România a realizat un „Seminar gratuit de promovare turistică-Zig Zag prin Harghita„, în Miercurea Ciuc.
Însă, turul de o lună prin județul Harghita a echipei Zig Zag prin România, a luat sfârșit.

„Șederea noastră în județul Harghita a fost plină de multe experiențe unice cu locuri fascinante și oameni frumoși. Unele nici nu pot fi descrise în cuvinte, dar toate ne-au umplut sufletul de fericire!” , au declarat reprezentanții echipei Zig Zag prin România.

Sursa: visitinharghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy