Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

UDMR îl vrea pe Cîțu prim-ministru, ca să nu își piardă funcțiile din Guvern

Poziția UDMR în actualul scandal guvernamental este aceea de a se păstra coaliția în forma actuală și menținerea lui Cîțu în fruntea Guvernului.

Raționamentele UDMR sunt aceleași ca de fiecare dată: să își păstreze funcțiile politice obținute prin negocieri, nu prin vot. Mai puțin contează că maghiarii din România merg la spitale în care nu s-a mai investit serios de o mulțime de ani. Mai puțin contează că în zonele populate de maghiari drumurile sunt proaste și sărăcia este generalizată. Nu contează nici că maghiarii din România nu au locuri de muncă. Cel mai important lucru pentru UDMR este păstrarea posturilor prin ministere. Aceasta este prioritatea UDMR.

Este incredibil cum reușește UDMR să mai ia voturi de la  comunitățile de maghiari. Orice partid, după ce câștigă alegerile într-un județ, face ceva pentru oamenii de acolo. Le face un drum nou, un spital nou, niște școli și grădinițe, aduce niște bani în respectivul județ ca mulțumire pentru că au fost votați. Doar în Harghita, UDMR câștigă de fiecare dată, ajunge la guvernare și în județ nu se schimbă mai nimic.

I.R.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *