Ultimele 5 zile în care te poți înscrie la școlile militare de subofițeri

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Campania de recrutare a tinerilor interesați de o carieră de subofițer în Jandarmeria Română se apropie de final. Vineri, 15 noiembrie, este ultima zi în care mai pot fi depuse cereri de înscriere.

Până în prezent, 31 de tineri, din care 7 fete, s-au înscris și urmează să parcurgă celelalte etape pentru întocmirea dosarului de candidat, astfel încât în luna ianuarie a anului viitor să poată participa la examene. În premieră am înregistrat și două cereri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, restul candidațiilor optând pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni.

Pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020 sunt disponibile:

• 190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);

• 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

Doritorii sunt așteptați la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita din str. Márton Áron, nr. 74, municipiul Miercurea Ciuc, de luni până vineri, între orele 08:00- 16:00, unde specialiștii în resurse umane vor oferi consiliere.

Informații se pot obține în același interval orar și la numărul de telefon 0266.372317, interior 24535, sau 24407.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy