Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ultraj și violență la Odorheiu Secuiesc împotriva oamenilor legii

Ultraj și violență la Odorheiu Secuiesc împotriva oamenilor legii

Iată că ordonanțele lui Tudorel Toader încep să-și arate rezultatele. Lupta dusă cu sistemul de justiție se simte și în Harghita. Oameni cunoscuți ca având antecedente violente, care țin sub control un oraș întreg, adică Odorheiu Secuiesc, se răzbună împotriva celor care au încercat să aplice legea.

Sâmbătă, un polițist aparținând Poliție Locale Odorheiu Secuiesc a fost bătut cu sălbăticie de către Petho Attila, fiul lui Petho Jozsef, personaj al lumii interlope din Odorheiu Secuiesc. Bătaia a avut loc în stațiunea Harghita Madăraș, fiind vorba, se pare, de o răzbunare împotriva polițistului care a avut curaj să-l cerceteze pe Petho Attila în cursul anului 2018, într-un dosar.

Ce e ciudat e faptul că poliția națională nu prea dorește a se implica prea tare în această poveste, deși este rolul ei aici. E adevărat că mascații au umblat ieri după Petho Attila pentru a-l reține, ceea ce s-a și întâmplat, dar se pare că se dorește ca aceste lucruri să se oprească aici.

Surse din Odorheiu Secuiesc ne spuneau ieri că nici nu se pune problema ca Parchetul și Poliția să susțină arestarea preventivă a lui Petho Attila, datorită legăturilor pe care tatăl lui, în principal, le are la conducerea poliției și procuraturii din Odorheiu Secuiesc.

Noi speram să fie doar zvonuri nefondate și că instituțiile statului să-și facă datoria așa cum trebuie. Iar diseară, când se va discuta în instanța de la Odorheiu Secuiesc, decizia să fie cea conformă cu legea și cu interesele de ordine publică, nu după interesele personale ale unora care domină orașul de ani de zile.

D.E.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.