Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un băcăuan condamnat de autoritățile italiene pentru tâlhărie, se ascundea la o stână din județul Harghita

Foto cu caracter ilustrativ

 

Un băcăuan de 45 de ani, urmărit internaţional în baza unui mandat european de arestare, a fost depistat de poliţiştii harghiteni în zona Ocloş. Cel în cauză, condamnat de autorităţile italiene la 3 ani de închisoare pentru tâlhărie, se ascundea la o stână din judeţul Harghita.

În urma unei acțiuni pe linie de persoane urmărite, organizată la data de 18 iunie 2020, poliţiştii harghiteni au depistat un bărbat de 45 de ani, din oraşul Dărmăneşti, judeţul Bacău, care avea pe numele său un mandat european de arestare, emis de autoritățile italiene.

Cel în cauză, condamnat la 3 ani și 15 zile de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, se sustrăgea executării pedepsei ascunzându-se la o stână din zona Ocloș, judeţul Harghita.

Condamnatul a fost predat poliţiştilor băcăuani, în vederea prezentării sale la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău pentru îndeplinirea procedurii de extrădare.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.