Un bărbat care făcea măsurători la albia unui pârâu, în localitatea Dârjiu, a căzut într-un şanţ adânc de patru metri

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un bărbat care făcea măsurători la albia unui pârâu, în localitatea Dârjiu, a căzut marţi, 12 septembrie, într-un şanţ adânc de patru metri, fiind scos de către pompieri. El a fost transportat la spital, cu răni la cap.

sursa foto: ISU Harghita

Potrivit ISU Harghita, persoana de sex masculin, în jur de 55 de ani, este conştientă, însă cu leziuni la cap. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă la faţa locului, persoana a fost transportată la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei dintr-un şanţ al unui pârâu secat, la o adâncime de aproximativ 4 metri, persoana făcând parte dintr-o echipă care efectua măsurători la albia pârâului.

Au intervenit 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. În sprijin a fost alertat și SVSU Dârjiu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy