Un bărbat din Băile Tușnad a întors toate scaunele juraților de la „Vocea României“ cu talentul său

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Sandor Dombi, original din Băile Tuşnad, a uimit juriul show-ului „Vocea României“ cu vocea şi energia sa. Concurentul în vârstă de 52 de ani a cântat celebra piesă a lui James Brown „I Feel Good“ şi i-a făcut pe toţi cei patru membri ai juriului să-şi întoarcă scaunele. Artiştii au fost surprinşi să afle vârsta concurentului.

Bărbatul a povestit că a lucrat mult timp ca zidar, a cântat la nunţi, iar la 48 de ani a început facultatea, pe care a absolvit-o anul acesta și spune că se înscrie și la master.

Tudor Chirilă, cel care s-a şi întors primul a fost ales drept antrenor de către Sandor Dombi, chiar dacă fiecare dintre ceilalți jurați l-au felicitat și au încercat să-l atragă de partea lor.

„Am aşteptat ani de zile să ajung aici. Acasă nici nu m-am gândit vreodată că se va întoarce vreun scăunel. Am zis că îmi încerc norocul şi dacă nu, îmi văd de treburile mele“, a mai spus Sandor Dombi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy