Un bărbat din localitatea Lueta a decedat după ce a intrat cu tractorul într-un gard

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un accident mortal a avut loc vineri, 24 iunie, în localitatea Lueta. Un bărbat de 71 de ani și-a pierdut viața după ce  ce a intrat cu tractorul într-un gard.

„Vineri, 24 iunie 2022, în jurul orei 17:30, polițiștii harghiteni au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier care a avut loc în localitatea Lueta. Din primele cercetări efectuate s-a constatat că un bărbat de 71 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un tractor pe un drum comunal, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat în coliziune cu un gard.
În urma evenimentului, bărbatul a suferit mai multe leziuni, echipajul de ambulanță care s-a deplasat la fața locului declarând decesul acestuia.”, a informat IPJ Harghita.

Cercetările sunt continuate, de polițiști, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, fiind întocmit un dosar penal în acest sens.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy