Un conducător auto, aflat sub influenţa alcoolului, a încercat să scape de poliţişti, la Topliţa, fugind într-un bar de pe strada Murelor

0

Articol disponibil în: Română

La data de 17.09.2015, în jurul orei 09:30, poliţiştii unui echipaj rutier, aflat în serviciu pe strada Murelor din municipiul Toplița, au observat un autoturism care circula pe strada Nicolae Bălcescu, iar la vederea autospecialei de poliţie conducătorul auto a oprit, apoi a efectuat o manevră de mers înapoi.

Fiind urmărit de poliţişti, conducătorul auto a oprit şi a refuzat să rămână la autoturism, intrând într-un bar din apropiere.

Cel în cauză, identificat imediat în persoana lui S.I.D. de 37 de ani, din localitate, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Municipal Topliţa, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy