Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un exemplu de politician maghiar fericit

În timp ce maghiarii din Harghita își tot pun speranțele în politicienii de aceeași etnie, unii dintre aceștia, fură cât pot si apoi fug din țară.

Fostul deputat UDMR, Marko Attila, condamnat la pușcărie în România pentru ce a furat cât a fost politician român, a fost surprins la Budapesta alături de politicieni maghiari şi români, căci nici politicienii români nu sunt mai cinstiți decât cei maghiari.

Imaginile publicate de Libertatea (foto) îl arată pe Marko Attila la o terasă împreună cu Tamas Sandor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, şi Potapi Arpad Janos, secretar de stat în Guvernul Ungariei, coordonatorul Secretariatului de stat pentru politica naţională. Cei trei participau la Festivalul Secuiesc din Budapesta, desfăşurat în perioada 11-13 mai 2018.

Cum o duc maghiarii de rând din Romania asta vedem cu toții. Cum o duc politiceinii maghiari care s-au îmbogățit pe seama votului primit de la maghiarii din România vă lăsam sa trageți singuri concluziile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.