Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un minor din Miercurea Ciuc, lăsat fără telefonul mobil. Hoțul a ajuns în arest

La data de 06 noiembrie 2021, în jurul orei 21:00, Poliția Municipiului Miercurea-Ciuc a fost sesizată de un localnic despre faptul că, în jurul orei 19:00, fiul său în vârstă de 14 ani a fost ameninţat şi deposedat de telefonul mobil, prin întrebuințarea de amenințări de către autori necunoscuți.

„În scurt timp de la sesizare, prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu operativitate şi profesionalism, poliţiştii  au identificat un tânăr de 20 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, bănuit de comiterea faptei.

În aceeaşi zi tânărul a fost reţinut pe o perioada de 24 de ore, iar la data de 07 noiembrie a.c. acesta a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți, iar Judecătoria Miercurea Ciuc a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.”, informează IPJ Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *