Un pensionar de 66 ani din Harghita, cercetat penal pentru proxenetism

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Bărbatul, din municipiul Odorheiu Secuiesc, este acuzat că a convins patru tinere, dintre care una minoră, să presteze servicii sexuale în schimbul unor sume de bani.
Potrivit IPJ Harghita, o anchetă derulată de Serviciul de Investigaţii Criminale a scos la iveală faptul că, începând din 2015 şi până în prezent, bărbatul a racolat trei tinere din judeţul Harghita şi o minoră din judeţul Covasna, pe care le-a convins să presteze contra cost servicii sexuale.
Femeile îşi ofereau de bună voie favorurile sexuale, într-un apartament închiriat de bărbat în municipiul Odorheiu Secuiesc, iar din banii pe care îi primeau de la clienţi îi ofereau şi acestuia un procent prestabilit.
Ancheta continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională, soluţia legală urmând să fie propusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.
Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare.

Sursa: Agerpres

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy