Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un septuagenar, bănuit de multiple transporturi ilicite de material lemnos, identificat de poliţişti în traficul rutier

La data de 17 mai 2021, în baza unor date şi indicii cu valoare operativă, obţinute anterior prin activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, poliţiştii harghiteni au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, pe raza comunei Remetea.

„În cadrul acestei activităţi, în jurul orei 16:25, poliţiştii au depistat un localnic de 71 de ani, care conducea pe D.J. 153/C, o autoutilitară încărcată cu lemn de foc de esenţă răşinoase, existând suspiciunea rezonabilă că acesta a efectuat mai multe transporturi în baza aceluiași aviz de însoțire.”, transmite IPJ Harghita.

Cel în cauză, de la care s-a ridicat în vederea confiscării aproximativ 3,5 mc material lemnos, a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010, cu amendă de 1.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii desfăşoară verificări în vederea stabilirii întregii activităţi ilicite a celui în cauză şi luării măsurilor legale ce se impun.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *