Un șofer beat a reușit să doboare un stâlp de electricitate

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 12.5.2016, în jurul orei 20:30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Topliţa s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, pe raza comunei Corbu, s-a produs un accident de circulaţie.

La faţa locului, în urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au constatat că un autoturism care circula pe strada Barasău  din localitate, pe un segment de drum drept şi carosabil  acoperit cu piatră, a fost scăpat de sub control şi a intrat mai întâi în şanţ, iar mai apoi în coliziune cu un stâlpul de electricitate, pe care l-a doborât.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit că autoturismul în cauză a fost condus de T.A. de 60 de ani, din municipiul Topliţa, care avea 1,23 mg/l alcool pur în aerul pur expirat.

Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi distrugere pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy