Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un tânăr de 18 ani, reținut de polițiști pentru furturi din mașini

Cel în cauză, de la care au fost recuperate mai multe telefoane mobile şi alte bunuri, a fost reţinut de poliţişti pe o perioadă de 24 de ore şi introdus în arestul I.P.J. Harghita

 

La data de 11 februarie 2021, ca rezultat al unor activităţi specifice desfăşurate de la începutul acestui an, poliţiştii harghiteni au identificat un tânăr de 18 ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, bănuit de comiterea mai multor furturi din autovehicule.

„Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, în perioada ianuarie – februarie 2021, tânărul respectiv ar fi pătruns în mai multe autovehicule parcate pe raza localităţii sale de domiciliu, de unde ar fi sustras diferite bunuri, respectiv telefoane mobile, precum şi genţi şi poşete cu diferite bunuri.

Astfel, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la persoana bănuită, în urma cărora au descoperit şi recuperat mai multe bunuri provenite din săvârșirea de fapte penale, respectiv telefoane mobile, obiecte personale, produse de igienă și altele.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale și recuperării integrale a prejudiciului cauzat, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.”, transmite IPJ Harghita

Față de suspect a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, la data de 12 februarie a.c., acesta să fie prezentat Instanţei, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, cu propunerea de arestare preventivă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *