Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un tânăr din Miercurea Ciuc, lăsat fără haină și portmoneu. Hoții au ajuns în arestul poliției

La data de 02 septembrie 2021, în jurul orei 02:20, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, de un localnic de 29 de ani, despre faptul că persoane necunoscute l-au lovit și i-au luat haina pe care o purta și un portmoneu.

„În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că incidentul s-ar fi petrecut în faţa unui magazin cu program non-stop, unde reclamantul ar fi fost acostat de autori cu solicitarea să le cumpere „ceva de băut”, iar în urma refuzului aceștia l-ar fi lovit cu pumnii și cu picioarele în zona feței, deposedându-l de haina pe care o purta și implicit de portmoneul aflat într-un buzunar de-al hainei.

În timpul cercetărilor, în proximitatea locului comiterii faptei, poliţiştii au găsit portmoneul sustras, în care se aflau actul de identitate și mai multe carduri bancare, însă nu şi suma de 3.000 de lei despre care persoana vătămată susţine că o avea.

La aceeaşi dată, prin activităţile specifice de cercetare şi investigație desfăşurate operativ, poliţiştii au identificat doi tineri din municipiul Miercurea Ciuc, ambii aflaţi la vârsta majoratului, bănuiţi de comiterea faptei, acestora fiindu-le probată activitatea infracţională în cauză.”, informează IPJ Harghita.

Faţă de cei doi a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca, la data de 03 septembrie 2021, aceştia să fie prezentați Instanței, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc, cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.