Universitatea de Vară de Muzică Veche își deschide din nou porțile

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Organizatorii Festivalului de Muzică Veche Miercurea Ciuc revin cu vești bune! După un an de absență, Universitatea de Vară de Muzică Veche îți deschide din nou porțile. Evenimentul a fost amânat anul trecut din cauza restricțiilor epidemiologice, dar ediția a XIII-a va fi organizată cu siguranță între 11 și 16 iulie 2021.

foto credit – Kis Szilárd

Universitatea de Vară își întâmpină studenții vechi și noi cu mai puține cursuri de măiestrie decât în anii precedenți, care vor fi organizate în conformitate cu reglementările epidemiologice în vigoare. Printre cursurile de măiestrie se numără: Orgă – Ursula Philippi; Flaut, Flaut drept – Ignác Filip; Canto – Rebeka Ádám; Vioară barocă – Piroska Vitárius; Clavecin, Clavicord – Erich Türk și Viola da gamba și violone – István Csata.

Organizatorii asigură traducere în cadrul cursurilor, în funcţie de necesităţi.

La cursuri se pot înscrie participanţi care au împlinit vârsta de 10 ani şi au experienţă muzicală anterioară în domeniul respectiv.

Taxa de participare la Universitatea de Vară de Muzică Veche este: pentru studenții activi – 250 lei / persoană / curs; pentru studenții pasivi, care participă numai în calitate de observatori – 50 lei / persoană / curs; pentru elevii și profesorii Liceului de Artă „István Nagy” (partener al proiectului) –  100 lei / persoană / curs.

Numărul locurilor este limitat, acestea urmând să fie ocupate în ordinea aplicării.

Taxa de curs poate fi achitată în lei, înainte de curs (la sediul Centrului Cultural Judeţean Harghita, B-dul Timişoarei, nr. 4, Miercurea-Ciuc), sau la locul de desfăşurare al Universităţii de Vară, Colegiul Naţional „Márton Áron” (Miercurea-Ciuc, str. Márton Áron, nr. 80).

Taxa de curs NU INCLUDE cazare şi masă, acestea fiind suportate de către cursanţi.

Puteți aplica la oricare dintre cursurile de măiestrie până luni, 21 iunie, prin completarea următorului formular de participare: https://forms.gle/rSdt75hUbsCDsDW58

Pentru mai multe informații,  îi puteți contacta pe organizatori la adresa de e-mail: [email protected], la numărul de telefon: + 40-266-372044 sau personal, la sediul Centrului Cultural Judeţean Harghita din Miercurea-Ciuc.

Pagina oficială a Festivalului de Muzică Veche Miercurea-Ciuc şi a Universităţii de Vară de Muzică Veche este: www.regizene.ro.

Organizatori: Asociaţia Cultura Nostra, Centrul Cultural Judeţean Harghita, Consiliul Judeţean Harghita

Coorganizator: Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc

Parteneri: Colegiul Naţional „Márton Áron” şi Liceul de Artă „Nagy István”

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy