Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Utilajele de deszăpezire din Harghita, pregătite pentru sezonul de iarnă

  • Utilaje automatizate, hartă interactivă, dispecerat non-stop

Utilajele de deszăpezire sunt pregătite pentru a răspunde prompt condițiilor de iarnă. Șaptesprezece loturi sunt concepute pentru a acoperi în totalitate drumurile județene și pentru a corespunde condițiilor deosebite datorate regiunii muntoase în care se situează județul Harghita.

Furnizorul de servicii de deszăpezire va distribui material antiderapant de la orele dimineții, în intervalul orar 3:00-7:00, fiind prezent și după-masa, iar în condiții de ninsoare abundentă, deszăpezirea va fi asigurată permanent pentru a asigura condiții optime și sigure de circulație.

Prin intermediul unei hărți interactive, mișcarea utilajelor poate fi urmărită în timp real, prin GPS, accesând pagina pusă la dispoziție de Consiliul Județean Harghita, http://veche.judetulharghita.ro/drumuri.html.

Totodată, pentru o comunicare eficientă, dispeceratul instituției funcționează non-stop, la numărul de telefon  0266 207 774  sau pe adresa de e-mail dispeceratdrumuri@judetulharghita.ro, putând fi semnalată orice situație de pe drumurile județene.

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, i-a îndemnat pe conducătorii auto să-și adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales pe drumurile nou construite, deoarece, pentru a proteja stratul nou de asfalt, acolo nu va fi folosită sarea ca material antiderapant, ci doar nisipul.

  • informații furnizate de Consiliul Județean Harghita, Biroul de presăLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.