Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș: PSD boicotează Normalitatea

Mihai Târnoveanu, vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș, reacționează față de duplicitatea cu care se afișează în fața poporului român, liderul partidului social democrat Liviu Dragnea:  

”Deschiderea PSD față de Parteneriatul Civil încheie orice fel de parteneriat al PSD cu poporul român. Partidul mai dă încă odată un dos de palmă românilor, prin preconizata adoptare a legii parteneriatelor civile între persoane de acelasi sex, după ce în urmă cu puțin timp a initiat si trecut prin parlament cu sprijinul aliaților săi, Codul Administrativ (aflat acum în dezbatera CCR), prin care limba maghiară devine a doua limbă oficială în stat. Liviu Dragnea consideră că drepturile minorităților sunt mai importante decât drepturile majorității. Ridicarea nefirescului împotriva normalității este agenda comună a PSD si USR, ambele partide, din poziții aparent opuse boicotând Referendumul din 6-7 octombrie, boicotând de fapt România, roșul si rozul conlucrând perfect, așa cum numai stânga poate să o facă. Guvernul PSD a dez-organizat scrutinul popular, ridicând cu mare măiestrie mingile la fileu ,,opoziției,, aceasta din urmă ,,servind,, lejer pe terenul pus la dispoziție de mass-media plus internet. Rezultatul a fost previzibil. PNL nu a existat, iar domnul presedinte a mimat votul atunci când zarurile fuseseră deja aruncate. Încă odată întreaga clasă politică si-a bătut joc de un întreg popor. Nu stiu cât timp va mai reuși să o facă…probabil până când o parte cât de cât semnificativă din acest popor va reusi cumva să se organizeze, să aleagă graul de neghină, să se lămurească că uneori neghina arată asemenea grâului, si să lase în urmă ORICE speranță că partidele vechi lucrează pentru România. Cât de jos trebuie să cădem pentru a ne da seama de acest lucru?
Atât de jos!”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.