Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(VIDEO) Florin Cîțu: „Vom încerca să producem vaccinul în România, la Cantacuzino”

Premierul Florin Cîțu a făcut declarații de presă astăzi, 6 februarie, după ce a primit și a doua doză de vaccin anti-COVID. Acesta a îndemnat populația să meargă și la rapel și a precizat că din 10 februarie începe programarea și pentru AstraZeneca. Premierul a mai declarat că din luna martie România va primi mai multe doze de vaccin și se va putea atinge ținta de 100.000 de persoane vaccinate pe zi.

Ca o informație în premieră, Florin Cîțu a anunțat că România ar putea produce vaccin anti-COVID la Institutul Cantacuzino, în urma unei discuții cu Comisia Europeană. Acesta a mai spus că România nu intenționează să achiziționeze vaccin produs de Rusia sau China.

„Vom încerca să producem vaccinul în România, la Cantacuzino. Am avut o scrisoare de la Comisia Europeană și ne-am arătat disponibilitatea de a produce vaccinul în România. Vom vedea ce vaccin va fi produs, dar aceasta este varianta pe care mergem noi.”, a spus Florin Cîțu după ce s-a vaccinat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.