Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Vrei un loc de muncă? Iată primii pași

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) gestionează locurile de muncă vacante declarate de angajatori conform legislației în vigoare (Legea nr. 76/2002, actualizată, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă – art. 10).

Accesați site-ul ANOFM, www.anofm.ro , secțiunea Card profesional european, pentru a vizualiza oferta locurilor de muncă vacante, actualizată în timp real, și înregistrați-vă la agenția teritorială pentru ocuparea forței de muncă de care aparțineți cu domiciliul sau reședința, pentru a beneficia de mediere pe aceste locuri de muncă. Datele de contact le găsiți la https://www.anofm.ro/contacteaza-ne .

Pentru înregistrare aveți nevoie de:
 actul de identitate,
 actele de studii şi de calificare,
 actele care atestă existenţa unor raporturi de muncă sau de serviciu (în cazul în care ați mai
lucrat),
 adeverinţa medicală.

De asemenea, urmăriți și participați la acțiunile destinate tinerilor, organizate de ANOFM prin intermediul agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă!

ATENȚIE!
Vineri, 19 octombrie, în fiecare județ va avea loc bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, eveniment organizat în fiecare an cu scopul de a facilitarea accesul tinerilor la locurile de muncă disponibile şi interacţiunea directă cu agenţii economici.

Informații referitoare la locațiile și programul de desfășurare, precum și alte detalii, vor fi anunțate pe site-ul și pe pagina de facebook ale ANOFM, www.anofm.ro, respectiv https://www.facebook.com/fiiinformat/.

Nu uitați! Jobul vă oferă siguranță, independență, încredere și respect.

Prezenta informare este realizată în cadrul campaniei derulate de ANOFM prin proiectul INTESPO – Înregistrarea Tinerilor în Evidenţele Serviciului Public de Ocupare.
Proiectul este implementat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă în parteneriat cu Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman, Axa prioritară Îmbunătăţirea situaţiei tinerilor din categoria NEETs, Obiectiv specific 2.3 – Creșterea numărului tinerilor  NEETs inactivi înregistrați la Serviciul Public de Ocupare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *